s mping

 

Camperplaats Steiner Übersee (Chiemsee) Duitsland

 

Camperplaats bij een boerderij met goede voorzieningen welke ook caravans toe laat.

 

Laatste bezoek: augustus 2014

Officiele website camperplaats: klik hier

Honden toegestaan

Disclaimer:

onderstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2014. De huidige situatie kan anders zijn.

 

Tijdens de zoektocht naar een tweede overnachtingscamping voor de zomervakantie 2014 kwam onze vriend Jan deze camperplaats tegen. De meeste camperplaatsen laten geen caravans toe maar hier in de buurt van de Chiemsee wel. De camperplaats ligt op 5 minuten van afslag 109 op de Autobahn 8 (A8)

De camperplaats is gelegen bij een boerderij net buiten Übersee bij en heeft 23 plaatsen. Zoals je op de foto's kan zien sta je dicht naast elkaar maar iedereen heeft wel aan de achterzijde de mogelijkheid om op het gras te zitten.

De camperplaats beschikt over 4 ruime douches (met 50 Euro cent muntjes) en een plaats om het chemisch toilet te legen. Stroom gaat via de meter. Een afwasplaats is er niet dit moet in het eigen kampeermiddel gebeuren.

Bij de boerderij staat ook een blokhut. Hier mag een ieder gebruik van maken als recreatieruimte.

Er is een broodjes service en ontbijtservice. Wij hebben gebruik gemaakt van de ontbijtservice. Voor € 7,50 krijg je een onbijtbuffet voorgeschoteld waar je zelfs je broodjes voor de lunch nog van kan smeren.

Deze camperplaats is ideaal voor een overnachting of een aantal overnachtingen. Het tarief is zeer gunstig.

   

Bauernhof Steiner

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!