s mping

 

Camping Sandbank Faak am See, Faakersee

Oostenrijk

 

Van alle campings aan de Faakersee het mooist en zonnigst gelegen.


Laatste bezoek: augustus 2005

Deze camping is gesloten

 

 

 

Camping Sandbank is van alle campings aan de Faakersee het mooist gelegen. Sinds 2008 is de camping in handen van andere eigenaars die de camping aan het renoveren zijn. Bij ons bezoek heette de camping nog camping Florian.

De camping ligt direct aan de Faakersee, een beperkt aantal plaatsen ligt direct aan het meer voor deze plaatsen wordt een toeslag gevraagd. Bij mooi weer is het strand van de camping ook toegankelijk voor badgasten. Dit hebben wij niet als storend ervaren. De camping ligt zo mooi en wat is er fijner dan in de ochtend vanuit je caravan of tent direct een baantje te trekken in kristalhelder water. Het water in de Faakersee is van drinkwaterkwaliteit.

Op de camping zijn dagelijks verse broodjes te verkrijgen. Op loopafstand diverse restaurants en een pizzeria. Voor de kwalitatief betere restaurant moet je in de auto stappen. Evenals voor de boodschappen. De dichtsbijzijnde supermarkten zijn in Faak en in Egg. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen of om relatief vlak te fietsen naar ondermeer Villach.

Camping Sandbank is de beste keuze voor een verblijf aan de Faakersee bovendien de enige direct aan het meer gelegen waar honden toegestaan zijn .

Weersverwachting
Faak am See
Weeronline.nl - Meer weer in Faak am Seeweeronline.nl Altijd jouw weer