s mping

 

Camping Ötztal Langenfeld Oostenrijk

 

Camping met veel faciliteiten maar ook een aantal nadelen


Laatste bezoek: augustus 2008

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan

Disclaimer:

onderstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2008. De huidige situatie kan anders zijn.

 

Camping Ötztal in Langenfeld is zoals de naam al aan geeft gelegen in het Ötztal in de provincie Tirol in Oostenrijk. De camping is een vier sterren camping en beschikt over modern sanitair, fitnessruimte en een broodjes service. De camping is een panorama camping waardoor het uitzicht betoverend is.

Wel zijn er toch een aantal nadelen aan deze camping. Wij waren er in de maand augustus en door de ligging komt de zon pas tegen 09.00 te voorschijn en is om 17.30 uur weg. Aangezien Langenfeld op 1200 meter ligt is het na die tijd niet mogelijk om nog lekker buiten te zitten en wordt je gedwongen om de voortent of zelfs de caravan in te gaan.

Verder is het personeel gereserveerd en kan je alleen contant betalen. Pinbetaling en creditcard worden niet geaccepteerd. De camping ligt op loopafstand van het Aquadome (link) welke zeker een bezoek waard is. Een supermarkt is op loopafstand in het dorp. Het openbare openluchtzwembad ligt naast de camping.

Als je een camping in het Ötztal zoekt is dit de beste die wij gevonden hebben.

Weersverwachting
Längenfeld
Weeronline.nl - Meer weer in Längenfeldweeronline.nl Altijd jouw weer
 
 

Comfort-Camping Ötztal

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!