s mping

 

Camping Lienzer Dolomiten Strassen Oostenrijk

 

Centraal gelegen camping voor uitstapjes in Süd en Ost Tirol

 

Laatste bezoek: september 2014

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan

Disclaimer:

onderstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2014. De huidige situatie kan anders zijn.

 

Camping Lienzer Dolomiten ligt in Strassen de provincie Ost Tirol en is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Oost Tirol, Karinthië en het Italiaanse Süd Tirol en de Dolomieten.

De afgebakende plaatsen hebben niet allemaal dezelfde oppervlakte, de grote van de standplaats kan flink verschillen

Wanneer je aan komt ziet de camping er rommelig uit. Dit word onder andere veroorzaakt door de Italiaanse vastkampeerders welke zeilen over de caravan gebruiken en van alles op en aan bouwen.

De ontvangst maakt echter veel goed, de vriendelijke eigenaar geeft je de ruimte om op je gemak rond te kijken en een plekje uit te zoeken.

Centraal op de camping vindt je het grote gebouw met daarin alle voorzieningen, receptie, sanitair, chemisch toilet legen en afwasruimte.

De camping beschikt over een zwembadje welke een eigen constructie is. Aangezien wij er mindere temperaturen hadden weten we niet of de watertemperatuur aangenaam is.

De eigenaren zijn zeer vriendelijk. Bij aankomst vrije keuze van de standplaats, zodra je geinstalleerd bent komt de eigenaar een praatje maken en neemt het formulier voor inschrijving mee en geeft indien gewenst informatie over de omgeving.

De camping is dag en nacht rustig gelegen. Vanaf de camping loop je zo het bos in, ideaal als je zoals wij een hond bij je hebt.

Wij stonden aan de rand van de camping, hier heb je een heerlijk uitzicht.

De drainage van de camping kan beter. Het sanitair is schoon en verzorgd. De douches zijn gedurende de nachturen, 22:30 - 06:00 afgesloten. Langs de camping loopt een spoorlijn, hier word alleen tussen 06:00 uur en 22:00 uur op gereden.

Camping Lienzer Dolomiten is een ideale uitvalbasis voor uitstapjes, wij komen hier bij beter weer zeker nog een keer terug