Camping Eisenbachtal Girod Montabaur Duitsland

 

Camping met charmante vriendelijke eigenaar


Laatste bezoek: september 2016

Officiele website camping: Niet bekend

Honden toegestaan

Disclaimer:

onderstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2016. De huidige situatie kan anders zijn.

 

 

Camping Eisenbachtal in Girod ligt op 3 kilometer van de autobahn 3 en is daarom uitstekend geschikt als doortrekkers camping.

Er bestaat de mogelijkheid om aangekoppeld te blijven staan, voor het sanitair gebouw zijn daarvoor circa 15 plaatsen achter op de camping nog eens plaats voor 30 aangekoppelde combinaties.

Daarnaast kan je ook altijd afgekoppeld in een laantje staan.

De eigenaar / beheerder heer Wolf door zijn vaste gasten liefkozend heer Wolfi genoemd is een aimabel man die Nederlands spreekt en voor iedereen een vriendelijk woord heeft. Kom je al langer op de camping herkent hij je gelijk en bij ons weet hij zelfs de naam. Dit ondanks dat wij meestal maar één nacht overnachten!

Op de camping geen restaurant maar naast de camping ligt restaurant Freimühle waar je van de streekspecialiteiten kan genieten maar ook gewoon een schnitzel kan krijgen. Dit allemaal voor een schappelijke prijs en als je verteld dat je campinggast bent krijg je na afloop van het huis een kop koffie, thee of een borreltje.

 

Verwacht op deze camping geen luxe, het sanitair is gedateerd maar wel schoon. Voor de douche heb je wel een muntje nodig.

Iedere ochtend in het hoogseizoen ook op zondag komt de bakker om 08.30 op de camping.

Een groot assortiment aan broodjes en gebak neemt zij mee in haar bestelwagen. Een keer per week komt de slager.

Op de camping wordt nog wel een middagpauze gehanterd tussen 13.00 en 15.00 uur op- en afrijden van de camping is dan niet mogelijk

Naast de camping ligt de trots van heer Wolf een biotoop. Een biotoop is een plaats waar een dier of plant geheel in zijn omgeving ingepast is / homogeen groei- of woongebied / Gebied met karakteristieke levensomstandigheden, gekenmerkt door een bepaalde flora en fauna

Aan dit meertje, door de heer Wolf zelf aangelegd, kom je helemaal tot rust na een reisdag en kan je genieten van de flora en fauna. Er is ondermeer een wand waar de ijsvogels broeden. Misschien heeft u geluk en ziet u er één, wij hebben dat geluk nog nooit gehad.

Aangekoppeld overnachten behoort tot de mogelijkheden.

Maar wie liever zijn privacy heeft kan ook even afkoppelen

 

Camping Eisenbachtal is een goede doortrekkers camping maar ook geschikt voor een langer verblijf

   

Campingplatz Eisenbachtal

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!