s mping

 

Boerderijcamping de Beek Buurse (Haaksbergen)

 

Geweldige boerencamping in Twente met uitstekende gastheer / gastvrouw


Laatste bezoek: september 2009

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan in overleg

Disclaimer:

onderstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2009. De huidige situatie kan anders zijn.

 

Boerderijcamping De Beek is een kleine boeren camping met 25 plaatsen gelegen in het prachtige Twentse landschap. Gelegen in Buurse wat onderdeel is van de gemeente Haaksbergen. Bij aankomst wordt je gastvrij ontvangen door de gastvrouw Natasja of gastheer Henk Jan. Een praatje en kopje koffie of thee hoort daar bij. Als je de caravan op zijn plaats gezet hebt gaat de auto op de parkeerplaats zodat rust gegarandeerd is. Voor het vervoeren van de boodschappen zijn bolderwagens beschikbaar.

De eigenaren Henk Jan en Natasja doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. De camping is rustig gelegen en iedere gast krijgt bij aankomst een infomap te leen met alle informatie over de omgeving en fietskaarten. De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen en uitstapjes te maken.

Er zijn geen voorzieningen voor kinderen de camping richt zich met name op mensen zonder kinderen of degene met kinderen die geen voorzieningen wensen. Het sanitair is ruim en wordt goed schoongehouden, het ziet er tip top uit. Ook is het sanitair verwarmd zodat je ook vroeg of laat in het jaar van deze camping gebruik kan maken.

Dagelijks verse broodjes in het hoogseizoen en ook verse eieren zijn verkrijgbaar en voor de liefhebber liggen tegen betaling ijsjes in de vriezer. In het naseizoen is er de mogelijkheid om brood uit de vriezer te verkrijgen.

Niet voor niets behoorde deze camping in 2010 tot een van de beste 5 Vekabo campings.

 

Camping de Beek is de ideale camping voor rustzoekers en levensgenieters

   

De Beek

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!