Mayrhofen

Mayrhofen een middagje slenteren in de regen

 

Woensdag 24 juni 2009

 

De hele nacht horen we de regen tikken op onze caravan. Veel zin om op te staan hebben we dan ook niet. We lummelen wat en pas tegen 11.00 komen we in beweging. We rijden naar Mayrhofen om daar wat rond te kijken. We zijn niet de enigen die dit plan hebben. Het is druk in het stadje. Iedereen is door het slechte weer in het dal gebleven. 

 

 

We parkeren de auto bij de Ahornbahn en slenteren door de winkelstraat naar beneden. Bij de cd winkel wordt voor Peter de allereerste cd van de HeyMann band gekocht. De cd is 5 dagen geleden uitgekomen en volgens de verkoopster zijn er tot op heden al 17 verkocht, van de 30 die er in voorraad zijn. De HeyMannband is opgericht door vader en zoon Eberharter. Alfred en Alfred junior. Beiden speelden vroeger in de Schürzenjäger, een band waar Peter een grote fan van is en die op 21 juli 2007 hun afscheidsconcert gaven.

(Klik hier voor een verslag van dit weekend)

De HeyMann band speelt in de stijl van de begintijd van de Schürzenjäger.

 

Uiteraard wordt er ook een bezoek gebracht aan onze favoriete winkel in Mayrhofen, Hervis. Hervis is een sportwinkel die regelmatig interessante aanbiedingen heeft. Helaas vinden we dit keer niets van onze gading.