Wintersport Paznauntal

Een vlotte rit over de Duitse autobahn via Reutte en Fernpas naar Galtür

januari 2009

Zaterdag 17 januari vertrekt Peter met neef Ramon naar Galtür. Emmy kan deze reis niet mee. De verplichtingen op haar werk houden haar in Nederland. De "mannen" vertrekken 's morgens om 05.23 uur.

Autoklokje geeft 5.23 aan bij vertrek

 

Via een vlotte rit over de Duitse autobahn waarbij hoge snelheden niet geschuwd worden zijn ze na een koffiepauze en lunch al om 13.20 uur in Reutte waar de dieseltank weer vol gegooid wordt.

 

Natuurlijk wordt er even gekeken vanaf de weg hoe de camping in Reutte bevolkt is. Deze is een stuk drukker dan in de zomer. Overigens niets voor Peter, zomers kamperen maar in de winter geeft hij de voorkeur aan de luxe van een hotel.

Via de Fernpas en A12 rijden we naar het einde van het Paznaunttal in Galtür. In tegenstelling tot andere keren verblijven we dit keer in het ontbijtpension van Franz en Isabel. Broer Magnus van Gampelerhof had geen plaats. Ondanks de recessie is hij volgeboekt. Wel zullen we de avondmaaltijd in Gampelerhof gebruiken. Voor een luttele € 13 krijg je een keuze menu van drie gangen en een salade buffet. Een koopje. Het ontbijtpension van Franz en Isabel ligt achter Gampelerhof. Probleem om het te vinden hebben wij dus niet.